Mandskabsudlejning

Vi er en kvalitetsbevidst servicevirksomhed som tilbyder mandskabsudlejning af europæiske arbejdskræft, som der løser opgaver samt udfører arbejde til konkurrencedygtige priser og til de aftalte leveringstider og betingelser.

En af vores mange styrker ligger i, at vi typisk altid kan skaffe det ønskede mandskab til jeres manglende behov, og derfor ikke behøver at sige nej til vore kunder. Vi har ofte erfaret at det er en stor hjælp for virksomheder at have den fleksibilitet at kunne vælge mellem ufaglært mandskab eller kvalificerede mandskab og generelt gøre brug af udlejning, når et behov pludseligt opstår.


Hos ServicePatruljen ApS yder vi service i særklasse, og sætter en stor ære i at være pålidelige, stabile og en yderst fleksibel samarbejdspartner, som man altid kan regne med. Alle vores ansatte sætter en dyd i at levere et grundigt stykke arbejde, og de kommer alle med en stærk faglighed samt erfaring, og netop af disse grunde kan du roligt sætte din lid til Servicepatruljen.

Priser

Ufaglært arbejde

Hos Servicepatruljen stræber vi efter at tilbyde konkurrencedygtige priser. Du kan leje ufaglærte arbejdsmænd på kontrakter af varighed på minimum en uge, pr. dag.

 

Minimum (8½ time), til en fast timepris.

Faglært arbejde

Montører - VVS'er - Tømrer - Elektrikere:

Der beregnes transporttid som bliver pålagt timeforbrug