Elementmontage

Er du på udkig efter en kompetent entreprenør, der kan løse diverse opgaver indenfor elementbyggerier eller andet byggeri- og anlægsarbejde, er du endt det helt rigtige sted. Servicepatruljens kyndige personale er specialiseret i at løse opgaver indenfor beton byggerier og opgaver hos dig – både sikkert, effektivt og inden for den planlagte tidsramme.

Professionel elementmontage til Råhuse i beton

Hos Servicepatruljen har vi specialister og stærke partnere at tilbyde eller anbefale inden for elementmontage. Vi er selv, særligt specialiseret inden for beton- fugninger &-sammenstøbninger.

 

Arbejdet som udføres er forbeholdt efter bekendtgørelserne i BEF No. 5. (Den Danske Beton Bulletin No. 5). Vi følger reglerne og bekendtgørelserne efter AB18. Med ServicePatruljen ApS som betonentreprenør, får du mange års erfaring, ved at du vælger os. Til jeres betonbyggerier, kan vi tilbyde en god assistance, samt kvalificerede mandskab, indenfor arbejdesopgaver, med f.eks. armering, betonfugning & -sammenstøbning, byggepladsservice, elementmontage og forskalling. Så uanset opgaven er vores kompetente og dygtige team klar til at servicere efter jeres behov. - Vi er yderst fleksible inden for betonbyggerier og udfører arbejdsopgaver indenfor beton, stål og gasbeton.

Fagspecialister: Boligbyggerier & Beton

Vi servicerer mange typer betonopgaver, f.eks. til elementmontagen, med sammenstøbning af lodrette fugninger samt vandrette understøbninger, assistance til eks. Phil højde, forskalling, dæk støbninger, udsparinger, indsatshuller og trapper, og dorne, løb, bjælker, søjler eller altaner.

 

Kort sagt: Servicepatruljen støber alle typer opgaver.

 

Ingen samling eller fuge er hverken for stor eller lille, når det omhandler vores kompetencer inden for diverse typer af opgaver indenfor beton. Vores sammenstøbere fjerner gerne hængepartier, ellers følger vi normalt med elementmontagen.

 

Uanset størrelsen af jeres nuværende projekter eller kommende byggerier, så er vi ved telefonen og klar til at assisterer jeres opgave.

 

Vi udforsker sideløbende betonteknologi med henblik på at udvikle mere effektive løsninger, opfølgning med prismer for at sikre producernes deklarationer overholdes. - Dette bidrager til bedre kvalitetssikring af betonen, og sikkerheden om at arbejdet og udførelserne, har og er efter betonkravene til jeres projekt. Vi følger betonstyrken og sammenligner prismerne, efter byggeriets krav til betonstyrken samt de bedste og nyeste løsninger, til effektivisering på markedet. Vi er særligt erfarne med større B+B byggeprojekter, med både store karre bygninger og små boligbyggerier. Vi har erfaring med det meste, f.eks. boligblokke, lejligheder, parcelhuse, industri & -produktionshaller, domiciler og landbrug. Hvis i søger mere end overstående, aflæg venligst en mail eller et opkald før vi kan svare på om vi kan udfører arbejdet.

 

Vi arbejder med forskellige typer materialer, hovedsageligt beton, jern og H+H blokke. Brugsmaterialet afhænger udelukkende af jeres behov, samt kravene til projektet. Håndteringen af materialer, skal ofte tages med forbehold i bekendtgørelserne samt tilhørende krav, som er forbundet med selve opgaven og udførelsen. Overstående følges til punkt og prikke, med henblik på at sikre jeres virksomhed den bedste kvalitet og service til jeres byggeri.

 

Det er vores kernekompetence at assistere, og kende arbejdet, vide hvilke økonomiske konsekvenser som fejl, koster og betydningen for veludført arbejde. Som f.eks. med vores sammenstøbning, hvilket er meget vigtigt for byggeriets varme- og lydisolering, brandfare og i særdeleshed for bygningens ”normale” levetid, samt fremtidligt behov af reparationer. Desværre har en kvalitetssammenstøbning også negative effekter. - Efter byggeriets levetid, og bygningen skal rives ned, har undersøgelser vist, at de betonelementer og tilhørende fuger, som i sin tid, blev sammenstøbt, er nærmest umulig at genanvende. Dette har en enorm påvirkning på vores miljø, da der bliver brugt store mængder CO2 til industrialisering og produktion af beton og præfabrikerede elementer, hvilket udgør hele 31% af hele verdens C02 forbrug. Servicepatruljen er derfor lige nu i gang med at udforske alternative teknologier, som kan bidrage til et bedre miljø, der er 100% CO2-neutralt.

Hvorfor Servicepatruljen?

Skulle jeres ønske falde på os i forhold til jeres kommende arbejdsopgaver, skal i vide, at Servicepatruljen stræber efter at udføre jeres byggeri- og anlægsopgave, 100% korrekt og efter gældende standarder, uden hængepartier eller udskudte deadlines. Vores personale sætter en ære i at levere et grundigt stykke arbejde, og alle kommer med en stærk faglighed og solid erfaring. - Netop af disse grunde kan i roligt samarbejde med os på jeres næste byggeprojekt. Servicepatruljen ApS, samler på ekspertise og erfaring, som er en nødvendighed for at kunne levere den rette indsats og kvalitet af jeres byggeri.

Servicepatruljen udfører arbejde i hele Danmark

Uanset hvilken type byggeprojekt jeres virksomhed har, og hvor i landet det ligger, er vi klar til at servicere efter jeres behov. Det er ikke uden grund, at vi kalder os selv fleksible og specialiserede, inden for en lang række montageopgaver i forbindelse med både større og mindre byggerier.

 

Hos ServicePatruljen handler det om at have et solidt grundlag, både før opstart på nye byggeprojekter og samarbejder. Derfor ligger vi stor vægt på rådgivning, og sparring mellem kunder samt vores eget personale. Det er vigtigt for os, er at opgaven ender med et resultat og et arbejde, som vi alle kan føle os tilfredse med. - Så hvis du har brug for en kompetent og imødekommende entreprenør eller samarbejdspartner, som overholder aftalerne, er vi de helt rigtige. Kontakt os endelig, så vi kan få en snak om muligheder, ønsker og løsninger.

Sikkerheden under arbejdet

Arbejde som udføres af ServicePatruljen, garantere jeres virksomhed at de korrekte og anviste sikkerhedsforhold overholdes, samt alle regler og bekendtgørelser som er udstedt.

 

Sikkerheden skal være i top, da risikoen for simple fejl kan koste liv. Derfor stræber vi hos ServicePatruljen, hele tiden efter at øge sikkerheden og finde nye måder at forbedre sikkerhedsløsningerne på. Elementmontage kan i værste fald være livsfarligt, og det er ofte kompliceret arbejde. Konsekvenserne af uheld inden for byggeri- og anlægsbranchen er typisk alvorlige. Derfor tager vi sikkerheden dybt seriøst, og passer på vores kollegaer. Både arbejdsmiljø og sikkerhed er vores højeste prioriteter, og gennemfører derfor ikke arbejdet, hvis det ikke er sikkerheds- eller sundhedsmæssigt forsvarligt. Vores personale såvel som kunderne skal have de bedste arbejdsforhold, og det går vi aldrig på kompromis med.

 

Vi er medlem af Dansk Byggeri, og vi overholder alle regler omkring sikkerhedsforanstaltninger til punkt og prikke. Vores medarbejdere modtager forinden opgaven, en grundig gennemgang af alle regler og ønsker. Dette er aktuelt for håndteringen og udførelsen af arbejdet på de forskellige projekter, som medarbejderne bliver tilknyttet.

Vi overholder alle sikkerhedsforanstaltninger

De ved, hvad der skal foretages, og derudfra udfører de arbejdet både effektivt, sikkert og til tiden.

 

Vi har ikke kun hænderne skruet ordentligt på – også vores værdier er i vinkel. Derfor står vi altid klar med tilbud, byggepladsservice, sikkerhed og løsninger i forbindelse med jeres kommende byggeprojekt. Jeres virksomhed er sikret i form af effektiv og personlig service. Hvis valget falder på os, sikre vi et imødekommende, rådgivende og stærkt samarbejde, hvor tillid og troværdighed er i fokus.