Om Servicepatruljen

Servicepatruljen har hovedkontor i den lille by Hindborg, og derfra arbejder vi mobilt over hele Danmark. Virksomheden blev stiftet i slutningen af 2018, og stræber efter at servicere dansk byggeri med innovative og sikre løsninger, inden for elementbyggeri.


I samarbejde med vores partnere udforsker vi altid nye måder at udføre arbejdet på, og af den grund sikrer vi dig effektivitet, kvalitet og god service – og formentligt den bedste løsning til dit næste bygge- og anlægsprojekt.

 

I samarbejde med os, er du garanteret kvalificerede og erfarne medarbejdere, som knokler og sætter en dyd i at levere et ordentligt stykke arbejde, sammen med en god service til vores kunder.

  

Hos Servicepatruljen, er vi specialiserede indenfor fugning & -sammenstøbning af betonelementer

Vores koncept er simpel: ”Hvorfor ikke bare gøre det rigtigt første gang?”

Dette motto går igen i alt, hvad vi foretager os, og derfor kan du forvente kvalificerede og imødekommende medarbejdere, som arbejder efter klare aftaler.
- Når arbejdet er færdigt, er det gjort ordentligt, vi arbejder ikke med hængepartier, mangler eller dårlige undskyldninger.

 

Vi stræber efter at levere, de mest effektive løsninger til udførelsen af arbejdet. Derfor er du ved Servicepatruljen ApS, altid sikret en billigere meterpris eller timepris, end hos vores konkurrenter.

SPECIALISeret INDEN FOR fugning af beton

Hos Servicepatruljen er vi specialiseret inden for fugning af betonelementer, hvilket sikre jeres elementmontage, med den rigtige assistance, kvalitet og udseende.

 

Inden for elementmontage tilbyder vi kvalificerede medarbejdere, som er fagspecialister inden for henholdsvis: Armering, byggepladsservice, elementmontage, forskalling & -fugning af beton elementer.


Du er dermed sikret en solid og kompetent samarbejdspartner, med fuld byggepladsservice og kvalitetsarbejde fra første arbejdsdag.